Multifunctioneel beachveld ‘THE XMART BEACH SPORT ACCOMMODATION’

Het beachveld in Terneuzen dient als thuisbasis voor Beach Soccer Zeeland en BSZ Ladies. Deze twee topteams spelen in de Nederlandse Eredivisie. Sinds 2022 worden er Eredivisie wedstrijden gespeeld op onze accommodatie. Er wordt getraind door het heren- en damesteam én de Beach Soccer Academy Zeeland gedurende de maanden mei tot en met september.

Het beachveld wordt ook door bedrijven gebruikt om er hun jaarlijkse sportdag te houden. Er worden gymlessen gegeven door scholen. Het is een prachtige omgeving voor het vieren van een kinderfeestje. Er worden beachvolleybaltoernooien georganiseerd en voetbalscholen sluiten er hun jaar af met een prachtig event.  

Het is mogelijk om het beachveld te huren voor een uur, een dagdeel of om een hele dag te sporten. Dit kan al vanaf € 75,00 per uur, scholen en verenigingen krijgen 20% korting.

De Stichting Beach Sport Promotie Zeeland beheert het beachveld en beschikt over veel sportmaterialen, waardoor diverse beachsporten beoefend kunnen worden. Het is een officieel beachsoccerveld, waar meerdere beachvolleybal- en beachtennisvelden op uitgezet kunnen worden. 

Het huren van de accommodatie is alleen mogelijk in combinatie met een georganiseerd sportief evenement.

Voor meer informatie en/of een offerte op basis van uw wensen, kunt u mailen naar beachsoccer@zeelandnet.nl.

Tot ziens op onze prachtige beachsport accommodatie!

______________________________________________________________________________________________
Volg je ons al op Facebook? Daar vind je altijd als eerste het laatste nieuws over ons team!