Multifunctioneel beachveld ‘THE XMART BEACH SPORT ACCOMMODATION’

Het beachveld in Terneuzen dient als thuisbasis voor Beach Soccer Zeeland en BSZ Ladies. Deze twee topteams spelen in de Nederlandse Eredivisie. We spelen oefenwedstrijden op ons beachveld en hebben er ook al meerdere toernooien georganiseerd. Verder trainen de heren en dames er in de periode van april tot en met september.

Het beachveld wordt ook door meerdere (voetbal)scholen gebruikt om er hun jaarlijkse sportdag te houden en er worden jeugdtoernooien georganiseerd. Er worden gymlessen gegeven door basisscholen en middelbare scholen. Het is een prachtige omgeving voor het vieren van een kinderfeestje. We organiseren ook beachvolleybaltoernooien in de zomer en voor de jeugd organiseren we de hele zomer door beachsoccer trainingen.

Het is mogelijk om het beachveld te huren voor een uur, een dagdeel of om een hele dag te sporten. Dit kan al vanaf € 48,00 per uur.

De stichting Beach Sport Promotie Zeeland beheert het beachveld en beschikt over veel sportmaterialen, waardoor diverse beachsporten beoefend kunnen worden. Het is een officieel beachsoccerveld, waar meerdere beachvolleybal-, beachkorfbal- en beachtennisvelden op uitgezet kunnen worden. 

Het huren van de accommodatie is alleen mogelijk in combinatie met een georganiseerd sportief evenement.

Voor meer informatie en/of een offerte op basis van uw wensen, kunt u mailen naar beachsoccer@zeelandnet.nl.

Tot ziens op onze prachtige beachsport accommodatie!

______________________________________________________________________________________________
Volg je ons al op Facebook? Daar vind je altijd als eerste het laatste nieuws over ons team!