Beach Soccer Academy Zeeland
Al jaren verzorgen wij clinics aan jeugdspelers en trainen we de jeugd gedurende het voorjaar en de zomermaanden op ons beachveld. We hebben besloten om daarom een Academy op te richten, de Beach Soccer Academy Zeeland. Onze Academy werkt ook samen met andere verenigingen en voetbalscholen. 

In de zomermaanden geven we training aan jeugdspelers van 9 tot en met 17 jaar.

De trainingen hebben een hoog fungehalte en zijn intensief. Met de diversiteit aan oefeningen wordt de techniek, coördinatie en conditie van de spelers verbeterd. Bijkomend voordeel is dat je weer fit aan een nieuw voetbalseizoen start.

Een lidmaatschap van de Beach Soccer Academy Zeeland bedraagt € 100,- per zomerseizoen. Hiermee kun je deelnemen aan alle trainingen en mag je ook deelnemen aan toernooien.

Een losse training kan ook, dit kost € 7,50 per training. Wil je deelnemen aan een losse training, kom dan op één van de trainingsdagen langs of stuur vooraf een mailtje naar beachsoccer@zeelandnet.nl.

De O’Key Beach Soccer Cup
Op zaterdag 15 juli 2023 heeft de allereerste O’Key Beach Soccer Cup voor jeugdteams plaatsgevonden op het badstrand van Vlissingen. Er hebben in totaal 10 teams deelgenomen aan deze eerste editie, waarvan 4 in de categorie O11 en O13 en 2 teams in de categorie O15. Het was een geslaagd toernooi en we gaan dit komend jaar weer herhalen. Hou onze sociale media kanalen en deze website in de gaten en meld je op tijd aan.

Voetbalfestival
Sinds 2020 organiseren we samen met Voetbalschool Jong United het ‘Voetbalfestival’. In 2020, 2021 en 2022 was dit unieke evenement een groot succes met ruim vele enthousiaste deelnemers, prachtig weer, voetballen op verschillende ondergronden, side-events en mooie prijzen voor de winnaars.

Voetbalschool Jong United draagt sinds 2014 bij aan de technische en motorische ontwikkeling van kinderen. De spelers krijgen trainingen die ze bij hun eigen club niet snel krijgen, denk aan coördinatievormen (met o.a. looptechniek en oog-handcoördinatie) en het verbeteren van de cognitieve vaardigheden (o.a. kijkgedrag en reactiesnelheid). En uiteraard worden ook de voetbaltechnische vaardigheden niet vergeten! Bij alle onderdelen wordt regelmatig inventief trainingsmateriaal ingezet. Zo wordt er bijvoorbeeld getraind met ballen van diverse afmetingen, de minitechniekbal (bal aan een touwtje) én diverse rebounders.

Het Voetbalfestival is een 3 tegen 3-toernooi op 3 ondergronden: beachsoccer, straatvoetbal en veldvoetbal. Daarnaast zijn er ook side-events, zoals gatendoekschieten. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud? Dan mag je dit prachtige event niet missen. Strijd samen met vriendjes of vriendinnetjes om bekers en door profvoetballers gesigneerde shirts, ballen en tassen.

Houd de social media kanalen van Voetbalschool Jong United en Beach Soccer Zeeland in de gaten voor meer informatie.

______________________________________________________________________________________________
Volg je ons al op Facebook? Daar vind je altijd als eerste het laatste nieuws over ons team!