Al jaren verzorgen wij clinics aan jeugdspelers en trainen we de jeugd gedurende het voorjaar en de zomermaanden op ons beachveld. We hebben besloten om daarom een Academy op te richten, de Beach Soccer Academy Zeeland. Onze Academy werkt ook samen met andere verenigingen en voetbalscholen. 

Beach Soccer Academy Zeeland
Van zaterdag 28 mei tot en met zaterdag 20 augustus 2022 geven wij training aan jeugdspelers van 6 tot en met 16 jaar. De trainingsdagen staan hieronder. Op basis van de aanmeldingen zullen er tijden worden bepaald voor de verschillende leeftijdscategorieën. Op zaterdag wordt er getraind tussen 10.30 uur en 12.30 uur en op woensdag wordt er getraind tussen 18.00 uur en 20.00 uur.

De trainingen hebben een hoog fungehalte en zijn intensief. Met de diversiteit aan oefeningen wordt de techniek, coördinatie en conditie van de spelers verbeterd.

Je kunt je aanmelden voor de trainingen door het formulier hieronder in te vullen en te verzenden. Dit kan per training of voor meerdere trainingen tegelijk. De kosten bedragen € 10,- per training.

Een lidmaatschap van de Beach Soccer Academy Zeeland bedraagt € 100,- per jaar. Hiermee kun je deelnemen aan alle trainingen en maak je kans om geselecteerd te worden voor de jeugdteams van Beach Soccer Zeeland bij deelname aan toernooien.

Meld je snel aan en zorg dat je erbij bent!

Voetbalfestival
Sinds 2020 organiseren we samen met Voetbalschool Jong United het ‘Voetbalfestival’. In 2020 en 2021 was dit unieke evenement een groot succes met ruim 50 enthousiaste deelnemers, prachtig weer, voetballen op verschillende ondergronden, side-events en mooie prijzen voor de winnaars.

Voetbalschool Jong United draagt sinds 2014 bij aan de technische en motorische ontwikkeling van kinderen. De spelers krijgen trainingen die ze bij hun eigen club niet snel krijgen, denk aan coördinatievormen (met o.a. looptechniek en oog-handcoördinatie) en het verbeteren van de cognitieve vaardigheden (o.a. kijkgedrag en reactiesnelheid). En uiteraard worden ook de voetbaltechnische vaardigheden niet vergeten! Bij alle onderdelen wordt regelmatig inventief trainingsmateriaal ingezet. Zo wordt er bijvoorbeeld getraind met ballen van diverse afmetingen, de minitechniekbal (bal aan een touwtje) én diverse rebounders.

Het Voetbalfestival is een 3 tegen 3-toernooi op 3 ondergronden: beachsoccer, straatvoetbal en veldvoetbal. Daarnaast zijn er ook side-events, zoals gatendoekschieten. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud? Dan mag je dit prachtige event niet missen. Strijd samen met vriendjes of vriendinnetjes om bekers en door profvoetballers gesigneerde shirts, ballen en tassen.

Houd de social media kanalen van Voetbalschool Jong United en Beach Soccer Zeeland in de gaten voor meer informatie en de datum van 2022.


Eredivisie Straat- & Strandvoetbaltrainingen

Samen met topploeg Groene Ster Vlissingen, dat uitkomt in de KNVB Futsal Eredivisie, organiseren we in de schoolvakanties de ‘Eredivisie Straat- & Strandvoetbaltrainingen’ organiseren.

Groene Ster Vlissingen is sinds 2007 actief in de zaalvoetbalwereld en speelt momenteel op het hoogste niveau van Nederland.

In 2021 hebben we gedurende vier dagen (2 dagen in Terneuzen en 2 dagen in Vlissingen) 75 kinderen getraind en vermaakt.

De ‘Eredivisie Straat- & Strandvoetbaltrainingen’ starten om 11.00 uur en eindigen om 14.30 uur. De spelers krijgen ook een lekkere lunch aangeboden. De kosten bedragen € 19,50 per dag per speler.

Kijk voor meer informatie op www.eredivisie-straatenstrandvoetbal.nl.

______________________________________________________________________________________________
Volg je ons al op Facebook? Daar vind je altijd als eerste het laatste nieuws over ons team!