Beach Soccer Academy Zeeland
Beach Soccer Academy Zeeland verzorgt trainingen aan de jeugd (tussen 9 en 17 jaar) gedurende de zomermaanden. Er wordt twee keer in de week getraind. De trainingsdagen en tijden worden bepaald naar aanleiding van de aanmeldingen en zullen uiterlijk 30 april 2024 gedeeld worden.

De trainingen van de Beach Soccer Academy Zeeland hebben een hoog fungehalte en zijn intensief. Met de diversiteit aan oefeningen wordt de techniek, coördinatie en conditie van de spelers verbeterd. Bijkomend voordeel is dat je fit en sterk aan een nieuw veldvoetbalseizoen start.

De jeugdspelers van de Beach Soccer Academy Zeeland vormen de jeugdteams van Beach Soccer Zeeland waarmee deelgenomen wordt aan toernooien en het Nederlands Kampioenschap. In de afgelopen drie jaar hebben deze jeugdteams meerdere kampioenschappen binnen gesleept.

Het lidmaatschap van de Beach Soccer Academy Zeeland bedraagt € 100,- per zomerseizoen. Ben je in 2023 ook lid geweest, dan betaal je € 80,- voor het lidmaatschap van 2024.

Een losse training kost € 10,00 per training. Wil je deelnemen aan een losse training? Meld je dan vooraf aan door een WhatsApp bericht te sturen naar 06-28888816.

De O’Key Beach Soccer Cup
Op zaterdag 15 juli 2023 heeft de allereerste O’Key Beach Soccer Cup voor jeugdteams plaatsgevonden op het badstrand van Vlissingen. Er hebben in totaal 10 teams deelgenomen aan deze eerste editie, waarvan 4 in de categorie O11 en O13 en 2 teams in de categorie O15. Het was een geslaagd toernooi en we gaan dit in 2024 herhalen. Houd onze sociale media kanalen en deze website goed in de gaten en meld je team op tijd aan.

Voetbalfestival
Sinds 2020 organiseren we samen met Voetbalschool Jong United het ‘Voetbalfestival’. In 2020, 2021 en 2022 was dit unieke evenement een groot succes met vele enthousiaste deelnemers, prachtig weer, voetballen op verschillende ondergronden, side-events en mooie prijzen voor de winnaars.

Het Voetbalfestival is een 3 tegen 3-toernooi op 3 ondergronden: beachsoccer, straatvoetbal en veldvoetbal. Daarnaast zijn er ook side-events, zoals gatendoekschieten. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud? Dan mag je dit prachtige event niet missen. Strijd samen met vriendjes of vriendinnetjes om de beker. Ook kun je door profvoetballers gesigneerde shirts, ballen en tassen winnen.

Houd de social media kanalen van Voetbalschool Jong United en Beach Soccer Zeeland in de gaten voor meer informatie.

______________________________________________________________________________________________
Volg je ons al op Facebook? Daar vind je altijd als eerste het laatste nieuws over ons team!