De O’Key Beach Soccer Cup
In 2023 hebben we de allereerste O’Key Beach Soccer Cup voor jeugdteams georganiseerd wat een groot succes was. Er hebben in totaal 10 teams deelgenomen aan de eerste editie.

Ook in 2024 gaan we de O’Key Beach Soccer Cup organiseren voor de O11, O13 en O15 teams. En wel op twee dagen en op twee fantastische locaties. Het is mogelijk om je team voor beide dagen aan te melden. De deelnamekosten voor het toernooi bedragen € 50 per team per toernooi. Na aanmelding ontvang je een factuur.

Meld je team snel aan en zorg dat je erbij bent. We zien jullie graag op (één van) onze toernooien.

Beach Soccer Academy Zeeland

Beach Soccer Academy Zeeland verzorgt trainingen aan de jeugd (tussen 9 en 17 jaar) gedurende de zomermaanden. Er wordt twee keer in de week getraind. De trainingsdagen en tijden worden bepaald naar aanleiding van de aanmeldingen en zullen uiterlijk 30 april 2024 gedeeld worden.

De trainingen van de Beach Soccer Academy Zeeland hebben een hoog fungehalte en zijn intensief. Met de diversiteit aan oefeningen wordt de techniek, coördinatie en conditie van de spelers verbeterd. Bijkomend voordeel is dat je fit en sterk aan een nieuw veldvoetbalseizoen start.

De jeugdspelers van de Beach Soccer Academy Zeeland vormen de jeugdteams van Beach Soccer Zeeland waarmee deelgenomen wordt aan toernooien en het Nederlands Kampioenschap. In de afgelopen drie jaar hebben deze jeugdteams meerdere kampioenschappen binnen gesleept.

Het lidmaatschap van de Beach Soccer Academy Zeeland bedraagt € 100,- per zomerseizoen. Ben je in 2023 ook lid geweest, dan betaal je € 80,- voor het lidmaatschap van 2024.

Een losse training kost € 10,00 per training. Wil je deelnemen aan een losse training? Meld je dan vooraf aan door een WhatsApp bericht te sturen naar 06-28888816.

Voetbalfestival
Sinds 2020 organiseren we samen met Voetbalschool Jong United het ‘Voetbalfestival’. In 2020, 2021 en 2022 was dit unieke evenement een groot succes met vele enthousiaste deelnemers, prachtig weer, voetballen op verschillende ondergronden, side-events en mooie prijzen voor de winnaars.

Het Voetbalfestival is een 3 tegen 3-toernooi op 3 ondergronden: beachsoccer, straatvoetbal en veldvoetbal. Daarnaast zijn er ook side-events, zoals gatendoekschieten. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud? Dan mag je dit prachtige event niet missen. Strijd samen met vriendjes of vriendinnetjes om de beker. Ook kun je door profvoetballers gesigneerde shirts, ballen en tassen winnen.

Houd de social media kanalen van Voetbalschool Jong United en Beach Soccer Zeeland in de gaten voor meer informatie.

______________________________________________________________________________________________
Volg je ons al op Facebook? Daar vind je altijd als eerste het laatste nieuws over ons team!