Al jaren verzorgen wij clinics aan jeugdspelers en trainen we de jeugd gedurende het voorjaar en de zomermaanden op ons beachveld. We hebben besloten om daarom een Academy op te richten, de Beach Soccer Academy Zeeland. Onze Academy werkt ook samen met andere verenigingen en voetbalscholen. 

Beach Soccer Academy Zeeland
Wij geven clinics en trainingen aan jeugdspelers van 7 jaar tot en met 13 jaar. In 2021 zal dit van zaterdag 29 mei tot en met zaterdag 28 augustus iedere zaterdag plaatsvinden. Ook zullen we met enige regelmaat doordeweeks clinics inplannen.

De spelers worden ingedeeld op leeftijd in verschillende groepen. De trainingen hebben een hoog fungehalte. Met de diversiteit aan oefeningen wordt de techniek en conditie verbeterd en we sluiten iedere training af met partijvormen.

Je kunt je vanaf nu al aanmelden voor onze clinics die in het voorjaar gaan starten. We gaan dit jaar werken met een strippenkaart. Je kunt een 10-strippenkaart kopen of jezelf per dag aanmelden. De kosten voor een clinic zijn € 10,- per dag per speler. Voor een 10-strippenkaart betaal je € 75,- die je gedurende heel 2021 gebruiken. Aanmelden voor de clinics dient minimaal drie dagen van tevoren te worden gedaan, zodat we weten hoeveel spelers er aanwezig zijn per clinic en hoeveel trainers we daarvoor nodig hebben.

Voetbalfestival
Sinds 2020 organiseren we samen met Voetbalschool Jong United het ‘Voetbalfestival’. In 2020 was dit unieke evenement een groot succes met 50 enthousiaste deelnemers, prachtig weer, voetballen op verschillende ondergronden, side-events en mooie prijzen voor de winnaars.

Voetbalschool Jong United draagt sinds 2014 bij aan de technische en motorische ontwikkeling van kinderen. De spelers krijgen trainingen die ze bij hun eigen club niet snel krijgen, denk aan coördinatievormen (met o.a. looptechniek en oog-handcoördinatie) en het verbeteren van de cognitieve vaardigheden (o.a. kijkgedrag en reactiesnelheid). En uiteraard worden ook de voetbaltechnische vaardigheden niet vergeten! Bij alle onderdelen wordt regelmatig inventief trainingsmateriaal ingezet. Zo wordt er bijvoorbeeld getraind met ballen van diverse afmetingen, de minitechniekbal (bal aan een touwtje) én diverse rebounders. Kijk op www.jongunited.com voor meer informatie.

Het Voetbalfestival is een 3 tegen 3-toernooi op 3 ondergronden: beachsoccer, straatvoetbal en veldvoetbal. Daarnaast zijn er ook side-events, zoals gatendoekschieten. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud? Dan mag je dit prachtige event niet missen. Strijd samen met vriendjes of vriendinnetjes om bekers en door profvoetballers gesigneerde shirts, ballen en tassen.

Houd de social media kanalen van Voetbalschool Jong United en Beach Soccer Zeeland in de gaten. De datum van het Voetbalfestival 2021 zal binnenkort bekend gemaakt worden.  


Eredivisie Straat- & Strandvoetbaltrainingen

Samen met topploeg Groene Ster Vlissingen, dat uitkomt in de KNVB Futsal Eredivisie, gaan we in de schoolvakanties de ‘Eredivisie Straat- & Strandvoetbaltrainingen’ organiseren. Groene Ster Vlissingen is sinds 2007 actief in de zaalvoetbalwereld en speelt momenteel op het hoogste niveau van Nederland.

De eerste sessies staan gepland op maandag 26 april en dinsdag 4 mei in Terneuzen en op dinsdag 27 april en maandag 3 mei in Vlissingen. De trainingen zijn van 10.30 uur tot 14.30 uur en voor lunch wordt gezorgd. De kosten zijn € 25,- per dag per speler. 

Meld je snel aan op www.eredivisie-straatenstrandvoetbal.nl.

______________________________________________________________________________________________
Volg je ons al op Facebook? Daar vind je altijd als eerste het laatste nieuws over ons team!