THE XMART BEACH SPORT ACCOMMODATION is een multifunctioneel beachveld in Terneuzen.

Het beachveld dient als thuisbasis voor Beach Soccer Zeeland en BSZ Ladies. Deze twee topteams spelen in de Nederlandse Eredivisie. Beach Soccer Zeeland heeft enkele oefenwedstrijden gespeeld op het veld en traint er regelmatig in de periode van maart tot en met oktober. Ook is er een speelronde van de Belgische Beach Soccer Eredivisie georganiseerd, hebben meerdere (voetbal)scholen er hun jaarlijkse sportdag gehouden en is er een jeugdinterland gespeeld. Daarnaast worden er jeugdtoernooien georganiseerd, waaronder voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8. Het is ook een prachtige omgeving voor het vieren van een kinderfeestje.

Het is mogelijk om het beachveld te huren voor een uurtje, een dagdeel of om een hele dag te sporten. Dit kan al vanaf € 20,00 per uur.

De stichting Beach Sport Promotie Zeeland beheert het beachveld en beschikt over veel sportmaterialen, waardoor allerlei verschillende beachsporten beoefend kunnen worden. Het is een officieel beachsoccerveld, waar meerdere beachvolleybal-, beachkorfbal- en beachtennisvelden op uitgezet kunnen worden. Besch Soccer Zeeland kan ook de clinics voor jullie organiseren.

Het huren van de accommodatie is alleen mogelijk in combinatie met een georganiseerd sportief evenement.

Voor meer informatie en/of een offerte op basis van uw wensen, kunt u mailen naar beachsoccer@zeelandnet.nl.

Tot ziens op onze prachtige beachsport accommodatie!