THE XMART BEACH SPORT ACCOMMODATION is een multifunctioneel beachveld in Terneuzen. Het beachveld dient als thuisbasis voor Beach Soccer Zeeland en BSZ Ladies. Deze twee topteams spelen in de Nederlandse Eredivisie. De stichting Beach Sport Promotie Zeeland beheert het beachveld.

Er zijn al diverse evenementen en activiteiten georganiseerd op het beachveld, zoals clinics, jeugdtoernooien, sportdagen voor scholen, kinderfeestjes, een speelronde van de Belgische Eredivisie en een jeugdinterland tussen Nederland en België.

Het is mogelijk om het beachveld te huren voor sportieve activiteiten. De stichting Beach Sport Promotie Zeeland beschikt over veel sportmaterialen, waardoor allerlei verschillende beachsporten beoefend kunnen worden. Het is een officieel beachsoccerveld, waar meerdere beachvolleybal-, beachkorfbal– en beachtennisvelden op uitgezet kunnen worden. Voor meer informatie en/of een offerte op basis van jouw wensen, kun je mailen naar beachsoccer@zeelandnet.nl.

Het adres van het beachveld is:
VLIEGENDE VAART 1
4537 DH TERNEUZEN

Op deze pagina kun je zien welke activiteiten er al gepland staan op het beachveld én dus ook wanneer het beachveld nog vrij is. Wil je het beachveld reserveren? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden op dit moment de volgende activiteiten aan.

 

Trainingsdagen voor spelers tussen de 8 en 13 jaar oud

Beach Soccer is een variant van voetbal en wordt gespeeld op het zand. Door het zand is Beach Soccer een spectaculaire en dynamische sport, waarbij de bal de meeste tijd in de lucht is. Lenigheid en individuele vaardigheden worden getest en keepers maken de mooiste zweefduiken. Tijdens deze trainingssessies worden diverse oefenvormen, zoals pass- en trapoefeningen en afwerkoefeningen uitgezet. De spelers gaan al deze oefenvormen af, voordat er afgesloten wordt met een oefentoernooitje.

Wat kun je verwachten en wat zijn de kosten?
– Het programma duurt ca. 1,5 uur.
– Wij bieden de kinderen voldoende uitdaging aan en werken aan verbetering van conditie en techniek.
– Er is een hoog fungehalte, waardoor de kinderen naast actief bezig zijn ook leuk ‘samen spelen’ met andere kinderen.
– De kosten bedragen € 10 per sessie per kind.
– Maximaal 24 deelnemers en vol = vol.

In verband met de zomervakantie zijn er voorlopig geen trainingsdagen gepland. Houd onze social media kanalen in de gaten voor komende evenementen.

Clinics voor voetbalteams van alle leeftijden

Veel teams gingen jouw team al voor en ze vonden het allemaal erg gaaf om te doen. Een Beach Soccer clinic die gegeven wordt door spelers van Beach Soccer Zeeland of BSZ Ladies, waarvan zelfs een aantal (oud-)internationals.

Beach Soccer is een variant van voetbal en wordt gespeeld op het zand. Door het zand is Beach Soccer een spectaculaire en dynamische sport, waarbij de bal de meeste tijd in de lucht is. Lenigheid en individuele vaardigheden worden getest en keepers maken de mooiste zweefduiken. Tijdens deze clinic wordt een demonstratie gegeven, worden de basistechnieken uitgelegd en de groep wordt klaargestoomd voor een wedstrijd.

Wat kun je verwachten en wat zijn de kosten?
– Het programma duurt 1,5 uur.
– Het team werkt aan verbetering van conditie en techniek aan de hand van de oefeningen van de trainers.
– Er is een hoog fungehalte en het zand zorgt voor een speciale dynamiek.
– De kosten bedragen € 112,50: voor de huur van het veld, gebruik van de materialen en het inzetten van trainers voor de clinic.

Stuur een e-mail naar beachsoccer@zeelandnet.nl of een WhatsApp bericht naar 06-28888816 als je meer informatie wilt of een reservering wilt plaatsen.

Verjaardagsfeestje op het beachveld

Een kinderfeestje op een unieke locatie met een hoog sport- en fungehalte.

Wat kun je verwachten en wat zijn de kosten?
– Het programma duurt ca. 2 uur.
– Wij bieden de kinderen diverse oefeningen aan. Je kunt zelf kiezen welke sport de voorkeur heeft.
– De jarige ontvangt een mooie verrassing namens Stichting BSPZ.
– Er wordt gezorgd voor de nodige versnaperingen.
– Indien gewenst worden de cadeaus uitgepakt voordat iedereen huiswaarts keert.
– De kosten bedragen € 17,50 per kind met een minimum van 8 en maximum van 15 kinderen. Dit voor de huur van het veld, gebruik van de materialen, het begeleiden van de kinderen en voor de versnaperingen.

Stuur een e-mail naar beachsoccer@zeelandnet.nl of een WhatsApp bericht naar 06-28888816 als je meer informatie wilt of een reservering wilt plaatsen.